Módosított pénztár felirat, Flórián Műhely, Budapest

5 megjegyzés:

  1. Remélem, hogy megbünhődsz a Kossuth téri Magyar gyalázó műved miatt te zsidóbérenc tetü!
    Azt tudod ugye, hogy ezt más országban nem tudtad volna megtenni, mert már rég szétloccsantották volna az agyadat! Igérem, hogy ugyanezt a felvételt "ellenkező előjellel" meg fogod találni az interneten! Isten irgalmazzon neked!

    VálaszTörlés
  2. .hát, azontúl, hogy _engem_ (még engem is, noha nem én vagyok a célzott) nagyon megviselt csak a töredékét is elolvasni a gyalázkodó hm... "kommenntnek" a youtube-on továbbterjesztett Nemzeti térdeplés-videónak, szóval ezekután tényleg örülhetünk, hogy ebben az országban élünk épp', ahol (manapság legalábbis) egy békességet kereső művészeti(!) akcióért "nem loccsantják szét az agyat" feltétlenül... Valóban, belegondolni is szörnyű, milyen lett volna Ruandában élni 1994-ben, mondjuk tusziként. Vagy csak olyan hutuként, akik nem akartak gyűlölni és gyilkolni. Például.
    Na, nem is folytatom most.
    ------
    amúgy+ Tényleg Isten irgalmazzon neked Janó, ebben egyetértek! :)
    (És irgalmazzon mindenkinek, akinek a lelkét mardossa a sötét kegyetlenség meg a félelem, olyannyira, hogy ellenségének tekint más embereket. ((+ irgalmazzon nekem is, mert én sem szeretnék kimaradni a jóból! :)))

    VálaszTörlés